Een Nieuwe Thuis

 

Voor iedereen een juiste en warme thuis vinden met de juiste persoonlijke begeleiding.

Op zoek naar een nieuwe woning? Samen met jou gaan wij op zoek naar jouw ideale thuis.

 

Om zoveel mogelijk te weten te komen over jouw behoeften en noden trappen we onze samenwerking af met een kennismakingsgesprek. Op basis van een vragenlijst verzamelen we zoveel mogelijk informatie over wat jij belangrijk vindt.

 

 

Voor de aankoop van een nieuwe woning is het belangrijk dat we, voor we aan de zoektocht beginnen, het juiste budget samenstellen. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn in kader van jouw financiële situatie. Wij leggen van A tot Z uit wat er financieel allemaal komt kijken bij de aankoop van een pand.

 

Op basis van de verzamelde informatie gaan we op zoek naar 2 geschikte panden. Wij bezichtigen de woningen alleen of samen jou en geven een eerste waardering van het pand op basis van onze kennis. Achteraf krijg je een uitgebreid verslag met onze adviezen.

Voor het zoeken van 2 verschillende opties vragen we een vast bedrag van €250 exclusief btw. Indien je graag meerdere opties wenst, komt er per woning €100 bij. Neem gerust contact met ons op!

 

Indien je overtuigd bent van 1 of meerdere opties en je graag de aankoopbegeleiding wilt verderzetten, gaan we over tot:

 

   2e gezamenlijke bezichtiging

   Exacte waardering van de woning van jouw keuze

   Vaststelling van de aankoopprijs

   Documentatie van de woning doornemen; controleren op juistheid

   Onderhandeling met de verkoper om de juiste aankoopprijs te bekomen

   Opstellen van het compromis of controleren van het compromis

   Begeleiding in het bekomen van het krediet (supplement)

   Begeleiding tot aan de aankoopakte

 

Indien we samen beslissen om over te gaan tot de 4e stap, betaal je enkel voor de dienstverlening als we erin slagen om jouw droomwoning aan te kopen aan de gepaste prijs.

 

Kunnen wij jou helpen met de zoektocht naar jouw droomhuis? Neem dan contact met ons op!