Appartement 1.0 - Gelijkvloers

Appartement

Grotestraat 8, 3600 Genk
Ref: spirNb_1-3
3 slaapkamers
Bouwjaar: 2018

Omschrijving

Dit prestigieuze project is gelegen in het centrum van de stad Genk, met de voornaamste gebouwen, pleinen, handel en diensten op loopafstand ( onmiddellijke nabijheid van Shopping 1, 2 en 3 en ook van het station). Daarenboven zijn het stadspark “De Molenvijvers” en het recreatieoord “ Kattevenia “ ook op wandelafstand gelegen.

U bent in geen tijd bij alle publieke faciliteiten die een stad u kan bieden. Je kinderen die naar school gaan, een gezellig winkelcentrum, het openbaar vervoer,... En ga zo maar door!
Ondanks dat residentie Natalino in de nabijheid ligt van alle publieke faciliteiten, zal U als bewoner de drukte van een stadscentrum niet rechtstreeks ervaren.
Comfortabele en zeer stijlvolle appartementen met een oppervlakte van 76 m² tot 153 m² , elk voorzien van een terras met een oppervlakte van 17 m² tot 27 m².

Het appartementsgebouw beschikt over gemakkelijk bereikbare overdekte autostaanplaatsen op gelijkvloers met een inrit aan de zijde van de Grotestraat, een gemeenschappelijke elektrische schuifpoort en een aparte toegang naar het appartement.

Wij hopen u met deze informatie alvast van dienst te zijn geweest, maar aarzel niet ons te contacteren indien u nog vragen zou hebben of graag een vrijblijvende afspraak wenst.
Bouwvergunning Ja
Recente bestemming Woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee
Prijs Info op kantoor
Bouwjaar 2018
Aantal slaapkamers 3
Nieuwbouw ja
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Panden in de buurt