Wie zijn wij

Hallo allemaal en welkom bij Nina Bruno Vastgoed!

 

Mijn naam is Nina Bruno, 27 jaar en gepassioneerd vastgoedmakelaar. Ik ben opgegroeid in een gezin met Italiaanse én Antwerpse roots, waar familiale en huiselijke waarden centraal staan. Deze waarden draag ik dan ook hoog in het vaandel, zowel in mijn persoonlijke als zakelijke leven. Verder heb ik twee oudere broers, waardoor ik van jongs af aan geleerd heb mijn mannetje te staan.

Aan de KU Leuven behaalde ik mijn diploma in de toegepaste economische wetenschappen. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in vastgoed met een postgraduaat Vastgoed in Hasselt.

Mijn BIV-stage volgde ik bij een vastgoedkantoor in Genk. Verder heb ik ook reeds enkele jaren ervaring opgedaan bij Immotips, het projectontwikkelingskantoor van de Group Bruno gespecialiseerd in projectontwikkeling en bouwcoördinatie & advies.

Mijn missie is om klanten de perfecte begeleiding te bieden bij de verkoop of aankoop van een woning. Nina Bruno Vastgoed streeft naar een vertrouwelijke relatie met de klant. Door middel van open en correcte communicatie wordt een waardevolle en positieve relatie opgebouwd, met als gevolg een geslaagde aankoop, verkoop of investering én gelukkige klanten.

(BIV-nummer: 511351)

 

Mijn naam is Omer Postelmans en sinds enkele jaren ben ik de mentor van Nina.

Ik ben reeds 15 jaar actief in de vastgoedsector. Vijf jaar geleden besloot ik me te specialiseren in projectontwikkeling en bouwcoördinatie onder de naam Immotips. In Genk heb ik reeds mooie projecten verwezenlijkt.

Na mijn jarenlange ervaring zit ik nog steeds boordevol energie en geef ik me elke dag opnieuw voor de volle 100% om onze nieuwbouwprojecten tot een goed einde te brengen.

Gelukkige klanten zijn voor mij goud waard. Ik doe dan ook steeds mijn uiterste best om mijn klanten tevreden te stellen en om het volledige vastgoedproces succesvol af te ronden.

Binnen Nina Bruno Vastgoed spitsen we ons toe op twee verschillende takken. Nina neemt de bemiddelingsactiviteiten voor haar rekening, terwijl Omer zich bezighoudt met de realisatie van de nieuwbouwprojecten.

Meer informatie over onze diensten vind je hier.