Nina Bruno Vastgoed voelde meteen warm en betrouwbaar aan!

We zijn met Nina Bruno Vastgoed langs gegaan bij Martine voor een interview over haar zoektocht naar de perfecte woning voor haar schoonouders. Doordat het huis waar zij op dat moment woonde veel te groot werd, zochten zij naar een appartement met de nodige grootte. Een moeilijke zoektocht die 3 jaar duurde.Martine: Ik ben op een zeker moment mee gegaan naar een bezichtiging van een appartement in Genk. Dit bezoek voelde kil en niet vertrouwd aan. We voelde ons het zoveelste nummertje en hadden de klik echt niet. Na deze bezichtiging, gingen we naar het volgende pand. Aan deze deur stond Nina. Toen zeons ontving voelde ze meteen warm en betrouwbaar aan. Tijdens de rondleiding hadden we al snel door dat Nina wist waar ze over praatte en ook alle details wist over dit pand. Het was fijn dat ze de mindere kantjes van het appartement ook aanhaalde en je dus een goed beeld kreeg van wat er nog allemaal moest gebeuren. Dit appartement was meteen een goede match. Mijn schoonouders waren in de zevende hemel.


In enkele dagen werd het huis verkocht”

Toen Nina ons vroeg wat de plannen waren van mijn schoonouders, vertelde wij maar al te graag dat het huis nog verkocht moest worden en dat wij dat graag via haar vastgoedkantoor wouden doen. De dag daarna kwamen Nina en Ann meteen langs bij het huis van mijn schoonouders en schatte de woning. Daarna brachten ze het goede nieuws dat zij de geknipte kandidaten voor deze woning in gedachte hadden. Deze kandidaat kopers kwamen in de volgende dagen op bezichtiging en waren heel enthousiast. Zo werd het huis in slechts enkele dagen verkocht. 

Wat ik zo apprecieer aan Nina Bruno Vastgoed is dat het kantoor de mindere kanten van elk pand naar boven brengt. De woning van mijn schoonouders was van de jaren 60 en dus verouderd. Tijdens de bezichtiging van de kandidaat kopers gaf Nina de mankementen aan en enkele tips. Doordat Nina dit zo goed opsomde, wisten wij perfect als kopers en verkopers waar we aan toe waren.


Nina Bruno Vastgoed staat je bij gedurende elke stap van de verkoop en aankoop. Een huis verkopen is niet eenvoudig en er komt veel bij kijken. Er zijn verschillende voorschriften en attesten nodig om de verkoop door te laten gaan. Doordat vastgoedkantoor dit zo goed had opgesomd wisten wij perfect wat wij als verkopers moesten in orde maken en wie wij moesten bellen. 

Het waren twee vliegen in één klap: Nina verkocht snel het huis en zo konden mijn schoonouders gerust hun nieuw appartement ook via hun aankopen. De vereisten van het appartement waren vervuld. De klik met Nina is onvergetelijk. 

Nina en Ann hebben een open en warme persoonlijkheid, hebben enorm veel kennis van zaken, zijn betrouwbaar en authentiek. Voor ons is Nina Bruno Vastgoed het perfecte beeld van een makelaarskantoor.

Mijn schoonvader weet ondertussen ook dat ze bij Nina Bruno Vastgoed van limoncello houden. Op zijn dagelijkse wandeling passeert hij steeds langs het kantoor van Nina en zwaaien ze naar elkaar.

Dank zij een toevallige ontmoeting met Nina kunnen mijn schoonouders rustig genieten van hun oude dag!