Opdracht tot verkoop

Na een correcte prijsbepaling kunnen we officieel overgaan tot de verkoop van het pand. Wij zorgen met veel plezier voor een professionele begeleiding gedurende het volledige traject. Tijdens het traject doorlopen we onderstaande stappen om de geknipte koper voor jouw woonst te vinden.

Nina Bruno Vastgoed zorgt voor:

   

De juiste waardebepaling: wij zorgen voor een correcte prijsbepaling aan de hand van de vele jaren ervaring die we hebben in de sector.

   

Het volledige verkoopdossier: wij maken alle verplichte attesten en documenten voor jou vakkundig in orde.

   

Professionele foto’s van het pand: je krijgt maar één kans op een eerste indruk. Met kwalitatief hoogwaardige foto's zorgen we dat jouw pand alle aandacht trekt.

   

Reclame op verschillende publiciteitskanalen: we delen jouw woning op alle relevante publiciteitskanalen zodat de prachtige foto’s bij de juist kandidaat-kopers terechtkomen.

   

Wij contacteren de kandidaat-kopers, die matchen met de woning die jij verkoopt.

   

De bezichtigingen: wij geven potentiële kopers een persoonlijke en professionele rondleiding en creëren een huiselijk gevoel om hen over de streep te trekken.

   

Onderhandelingen met de kopers: wij verdedigen jouw belangen in de verkoop en doen ons uiterste best om het onderste uit de kan te halen.

   

Opstelling van de verkoopovereenkomst: wij zorgen voor de essentiële documenten om de verkoop in goede banen te leiden.

   

Begeleiding tot aan de akte: wij begeleiden jou totdat de akte ondertekend is bij de notaris. Mogelijke obstakels handelen we snel en professioneel af. Ook dat is alweer een zorg minder.

Hulp nodig bij de verkoop van jouw woning? Aarzel dan niet en contacteer ons!