Bij Nina Bruno Vastgoed streven we naar meer dan enkel en alleen het verkopen en verhuren van onroerend goed.

We bieden voor alles een oplossing om je volledig te ontzorgen, of het nu gaat om kopen, verkopen, huren of verhuren.

Voel de warmte van ons team en laat je begeleiden door hun expertise. Net zoals we voor onze eigen familie zouden doen, staan we steeds klaar, met toewijding en betrokkenheid, om er de volle 100% voor te gaan.

Stap binnen bij Nina Bruno Vastgoed en ervaar het verschil. Vastgoed is niet alleen ons vak, het is onze passie om een plek te bieden waar jouw (t)huis centraal staat.
Bij Nina Bruno Vastgoed vormen deskundigheid en professionaliteit de kern van al onze diensten. Met ons toegewijd team bieden we dan ook begeleiding op maat van onze klanten. Het gaat niet enkel om vastgoed, maar om het realiseren van jouw wensen.Dat doen we aan de hand van een persoonlijke aanpak om je beter te leren kennen en je wensen te begrijpen. Bij ons staat open en correct communiceren centraal om zo een waardevolle vertrouwensrelatie op te bouwen.

Bij ons kan je met een gerust hart thuiskomen.
Waar we echt gelukkig van worden? Dat zijn blije klanten. Dat betekent dan ook dat we er alles aan doen om dat te verwezenlijken. We willen je op ieder vastgoedvlak ontzorgen daarom bieden wij adviserende en uitvoerende diensten aan die noodzakelijk zijn om de verkoop of verhuur nog beter te doen slagen


VASTGOEDNIEUWS4-5-2023

De renovatieplicht voor woningen: kort en bondig!

Wist je dat sinds 1 januari 2023 de renovatieplicht is gestart? Dit betekent dat je bij de aankoop van een woning met een EPC-score van E of F, een energetische renovatie zal moeten uitvoeren om het vastgelegde energielabel te halen. In dit geval label D. Deze renovatie moet gebeuren binnen de 5 jaar en gaat in vanaf het verlijden van de authentieke akte.
Lees meer
8-2-2023

Nina Bruno Vastgoed voelde meteen warm en betrouwbaar aan!

We zijn met Nina Bruno Vastgoed langs gegaan bij Martine voor een interview over haar zoektocht naar de perfecte woning voor haar schoonouders. Doordat het huis waar zij op dat moment woonde veel te groot werd, zochten zij naar een appartement met de nodige grootte. Een moeilijke zoektocht die 3 jaar duurde.
Lees meer

Panden in de kijker

epc waarde b
Verkocht
Verkocht: Appartement
  • 2
  • 1
  • 520 m²
  • 99 m²

Appartement

Genk
epc waarde c
Verkocht
Verkocht: Eengezinswoning
  • 4
  • 1
  • 1.652 m²
  • 230 m²

Eengezinswoning

Genk