GOING THE EXTRA MILE

We werken samen met onze eigen experten, maar ook met externe partners. Ons adviserend netwerk biedt technische en juridische ondersteuning.
Onze uitvoerende partners zorgen voor, tijdens en na verkoop voor een makkelijke overgang, stressvrije verhuizingen en een fris schoon huis.


Onder de leiding van Omer, die gespecialiseerd is in bouwcoördinatie, voeren wij projectontwikkelingen uit. Daardoor hebben we de nodige ervaring om gedetailleerde projectinschattingen te maken. Ons netwerk omvat nog meer experten zoals landmeters, architecten en aannemers om ervoor te zorgen dat we een breed scala aan expertise kunnen bieden voor jouw vastgoedprojecten.

We begrijpen dat er momenten zijn waarop juridisch advies en bijstand cruciaal kunnen zijn.

Daarom bieden we een service waarbij we samenwerken met advocaten om ervoor te zorgen dat je kunt rekenen op deskundig juridisch advies en bijstand, indien nodig.


We begrijpen dat een soepele verhuizing van groot belang is. Daarom bieden we samen met onze partners verhuizingsservices aan, waaronder zelfopslagopties (selfstorage) voor tijdelijke opslag van je spullen. Onze dienstverlening omvat ook de coördinatie van het volledige verhuizingsproces.Voor een vlekkeloze verkoop zorgen wij voor een optimale presentatie van je huis. Onze aanpak zorgt ervoor dat elke hoek van je woning zich van zijn beste kant laat zien. Van een grondige schoonmaak tot het reinigen van het dak voor die onvergetelijke eerste indruk. Na de verkoop regelen we ook de opruiming, zodat je de woning piekfijn kunt overdragen aan de nieuwe eigenaren.


Informatie nodig?

We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.