Verhuur & rentmeesterschap

Bij het verhuren van een pand is het vinden van een geschikte huurder nog maar het topje van de ijsberg. De maandelijkse opvolging is een tijdrovende bezigheid. Heb je daar niet de tijd of energie voor? Neem dan contact op met het ervaren team van Nina Bruno Vastgoed, wij ontzorgen jou met veel plezier!

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Daarom is het van cruciaal belang om potentiële huurders te overtuigen met kwalitatief beeldmateriaal van je pand. Om potentiële huurders te overtuigen moet je hen bovendien weten te bereiken via de juiste kanalen. Daarbovenop brengen we ook kandidaat-huurders uit onze eigen database op de hoogte als ze matchen met jouw woning.

Bij het verhuur van een pand is de opvolging heel erg belangrijk. Nina Bruno Vastgoed staat jou met hun kennis van het wettelijk aspect van deze administratie graag bij. Het is immers van groot belang dat alles op de juridisch juiste manier verloopt om problemen te vermijden. Ons team neemt die hele rompslomp met veel plezier voor onze rekening. Zo geniet jij enkel van de voordelen als je beslist om je woning te verhuren.

Klaar om de stap te zetten? Neem dan contact met ons op!