Welkom bij Nina Bruno Vastgoed


Met passie en toewijding streven we ernaar om de juiste match te vinden tussen klanten en vastgoed. Onze aanpak reikt verder dan alleen een koude vastgoedtransactie. Het begint met een diepgaande en persoonlijke connectie.

Met onze expertise en deskundige begeleiding staan we klaar om je te ondersteunen en te adviseren. Want de zoektocht naar een (t)huis is een belangrijke stap.

Welkom in onze vastgoedfamilie!


Mijn naam is Nina Bruno, een erkend vastgoedmakelaar (met BIV-nummer: 511351) en oprichter van het bedrijf. Als echte Genkse ken ik de hele stad en omstreken als de beste! Ik kom uit een ondernemersfamilie, vandaar dus mijn enorme drive voor ondernemen. Familie en gezelligheid worden bij ons hoog in het vaandel gedragen. Die lijn trek ik ook door in mijn bedrijf. Zo zorg ik voor een persoonlijke touch bij alles wat ik voor mijn klanten doe!

Aan de KU Leuven behaalde ik mijn diploma in de Toegepaste Economische Wetenschappen. Daarna heb ik mij gespecialiseerd in het vastgoed met een postgraduaat in Hasselt. Dankzij mijn ervaring in het projectontwikkelingskantoor van de Group Bruno, ben ik verder ook gespecialiseerd in projectontwikkeling. De wereld van het vastgoed heeft dus geen geheimen voor mij!

Het is mijn persoonlijke missie om klanten de perfecte begeleiding te bieden bij de verkoop of aankoop van hun woning. Bij Nina Bruno Vastgoed komt de vertrouwensrelatie met de klant op de eerste plaats. Door middel van open en correcte communicatie wordt een waardevolle en positieve relatie opgebouwd, met als ideale uitkomst een geslaagde aankoop, verkoop of investering én happy klanten.


Ik ben Ann Bijnens, vastgoedmakelaar en -expert. Ik ben geboren en getogen in Genk en ken de stad en haar omgeving als mijn binnenzak. Met meer dan 15 jaar ervaring in vastgoed bouwde ik een groot netwerk in én rond Genk uit. Naast mijn BIV-nummer behaalde ik ook een erkenning als vastgoedexpert, met specialisatie waardebepalingen.Ondertussen werd ik beëdigd door de rechtbank, en ben ik opgenomen in het nationaal register voor gerechtsdeskundigen en beëdigd vertalers, tolken en vertalers-tolken.

Familiale en huiselijke waarden draag ik hoog in het vaandel. Daarom voel ik me helemaal thuis bij Nina Bruno Vastgoed. Bij ieder pand geef ik me voor de volle 100% om de juiste koper te vinden. Ik luister aandachtig en op basis van mijn intuïtie kan ik vaak perfect inschatten waar mensen naar op zoek zijn. Zo zorg ik ervoor dat zowel de koper als de verkoper met een brede glimlach (t)huiswaarts keren.

Mijn naam is Omer Postelmans en sinds enkele jaren ben ik de mentor van Nina. Ik ben reeds 20 jaar actief in de vastgoedsector.

Dankzij mijn specialisatie in projectontwikkeling en bouwcoördinatie heb ik in die periode in Genk en omstreken al heel wat mooie projecten verwezenlijkt.

Na mijn jarenlange ervaring in een voortdurend veranderende bouwsector zit ik nog steeds boordevol energie en geef ik me elke dag opnieuw voor de volle 100% om onze nieuwbouwprojecten tot een goed einde te brengen!

Wanneer de klant tevreden is, ben ik dat ook! Ik haal dan ook steeds het onderste uit de kan om mijn klanten tevreden te stellen en om het volledige bouwproces vlot en op een geslaagde manier af te ronden.

Binnen Nina Bruno Vastgoed spitsen we ons toe op twee verschillende takken. Terwijl Nina en Ann de bemiddelingsactiviteiten en de verkoop van onze nieuwbouwprojecten voor hun rekening nemen, houd ik me bezig met de realisatie van die projecten